Om oss

Vår mission

  • Vi säljer kunskap i första hand och de tekniska säkerhetsdetaljerna i andra hand.
  • Våra kunder är våra samarbetspartners där långsiktighet och förtroende står i fokus.
  • Vi har kompetensen och är intresserade av att lösa ert företags förebyggande brandskydd till Er fulla belåtenhet.

Med verkstad på Hammarö, söder om Karlstad, täcker vi hela Värmland och omgivande områden som experter på brandsäkerhet.

LOKAL NÄRVARO – ER TRYGGHET

Vårt specialteam, som använder den senaste utrustningen inom brandskydd, kan hjälpa dig att uppfylla dina juridiska skyldigheter
och se till att din verksamhet uppfyller bestämmelserna – vilket i slutändan hjälper till att rädda liv och egendom.

Brandsäkerhet kan ofta kännas komplicerad men behöver inte vara det. Det är vårt mål att göra brandsäkerhet – oavsett om det är utrustning, utbildning eller förståelse för att ändra lagstiftning – enkelt, pålitligt och effektivt för er.

Vi är engagerade i alla våra kunder, det är det som har gett oss fortsatt framgång sedan starten för snart femtio år sedan, och som sådan kan ni lita på vårt team för alla era brandsäkerhetskrav i Värmland samt omgivande områden.

Varje sektor har olika brandsäkerhetskrav, och på Nygrens Brandservice AB har vi ett brett utbud av erfarenheter som hjälper företag i alla branscher både stora och små.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med de bästa i branschen för att kunna erbjuda brandsäkerhetsprodukter och skyddsprodukter i toppklass.

Vårt samarbete med Presto Brandsäkerhet AB möjliggör att vi har ett omfattande utbud av brandsläckare, första hjälpen-produkter och tjänster som ger er en komplett service när det gäller brandsäkerhet. ​

Genom vår partner Concil erbjuder vi utrymningsplaner samt varselskyltar. Concil har lång erfarenhet och gedigen kunskap samt egen produktion inom dessa områden.

Möt vårt team

Vi tror bara på att anställa de bästa människorna, så du kan lita på oss för tillförlitliga, kunniga tjänster när du söker råd och vägledning. Vår praktiska rekryteringsprocess innebär att vi kan se till att du får bästa möjliga brandsäkerhetslösningar och bra kundservice.

Kjell Nygren

VD / Senior advicer
f.d. Brandförman

SVEBRA-intyg

Pierre Naess

SVEBRA-certifierad utrymnings-projektör & tekniker

SVEBRA-intyg BST
SVEBRA-intyg UTP

Rasmus Kring

Certifierad servicetekniker

SVEBRA-intyg BST

Frågor om brandskydd? Vi svarar gärna

Ingen fråga är för stor eller liten – vi står alltid till tjänst med professionell kunskap.

Rulla till toppen